• Emisiuni
  • Falsez pentru tine
  • PRO TV aduce un nou format în această vară: Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

PRO TV aduce un nou format în această vară: Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

PRO TV aduce un nou format în această vară: Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

Poate un cântăreț celebru să își dea seama dacă o persoană are voce sau falsează doar după felul în care arată? În această toamnă, PRO TV invită unii dintre cei mai cunoscuți artiști să își testeze intuiția în noul show de muzică și mister Falsez pentru tine!

În fiecare ediție Falsez pentru tine, câte un artist cunoscut în muzica românească va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost păcălit de un falsor? 



Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toții se vor folosi de propria experiență și intuiție, iar după fiecare rundă telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau un falsor? 



Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție între concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și falsor. Concurentul afon care reușește să-i păcălească pe invitat și consilieri că are voce și ajunge în finală pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei. Dacă finalistul este un bun cântăreț, HaHaHa Production îi va produce primul single!




Mihai Bobonete, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor,
față în față cu toți concurenții 



Cu umorul său caracteristic, Bobo îi va încuraja pe cei patru consilieri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care falsează.

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

Sâmbătă, 18 iulie, de la 23:00 la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

VIDEO 1.2 milioane de români au urmărit aseară show-ul Ninja Warrior România!

VIDEO 1.2 milioane de români au urmărit aseară show-ul Ninja Warrior România!

Publicat

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Falsez pentru tine

Articole pentru emisiune Falsez pentru tine

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni