Mihai Mărgineanu vine sâmbătă, de la ora 22:30, la Falsez pentru tine, numai la PROTV

Mihai Mărgineanu vine sâmbătă, de la ora 22:30, la Falsez pentru tine, numai la PROTV

”Falsez pentru tine” - show-ul în care nu trebuie neapărat să ai voce ca să câștigi, vine sâmbătă, de la ora 22.30, cu o nouă ediție. Mihai Mărgineanu este cel care va încerca să-și dea seama ce concurent are voce și cine reușește să mascheze atât de bine faptul că falsează, doar după felul în care arată.

8 concurenți misterioși, 8 personaje despre care ai putea jura că sunt artiști urcă pe scenă și încearcă să ascundă adevărul lor. Câți știu să cânte și câți vor reuși să-i păcălească pe cei patru consilieri – Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira, Răzvan Fodor, dar și pe invitatul acestei ediții, vedem mâine seară. 


Mărgi, la proba aceasta va trebui să ai ochi de vultur. Eu știu că tu nu vezi la un metru, tu nu vezi butoanele la lift, dar doar dintr-o privire va trebui să-ți dai seama cine e ăla care nu trebuie să meargă mai departe, cine falsează”, ii va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii. Cum se va descurca Mihai Mărgineanu la proba ”Rămâi tablou”, dar și ce-l va face să-i spună Annei Lesko: ”Anna, știu că ești foarte tristă, dar zic eu acum. În emisiunea viitoare stai tu aici și eu acolo, să îți iei tu înjurăturile de acasă”, vedem în cea de-a doua ediție ”Falsez pentru tine”

Va fi păcălit Mihai Mărgineanu până la finalul emisiunii sau va descoperi cine cântă cu adevărat? Aflăm sâmbătă, de la ora 22:30, la ”Falsez pentru tine”.

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!



Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Falsez pentru tine

Articole pentru emisiune Falsez pentru tine

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni